Pressmeddelanden

YTTERLIGARE UPPHANDLINGSBESKED FÖR LIV

Utöver tidigare informerat upphandlingsresultat för Region Skåne har Clemondo Group AB denna vecka fått ett tilldelningsbeslut från Region Halland gällande leverans av kemikalier och städmaterial från varumärket Liv. Dessutom har vår kund AllOffice efter en överprövning fått klart att börja leverera Livprodukter på ett antal positioner till Region Norrbotten.  

Tilldelningsbeslutet från Region Halland har en avtalsspärr på 10 dagar och därefter har Clemondo möjlighet att teckna ett två-årigt avtal där det efter avtalsperiodens slut finns möjlighet till förlängning i upp till 2 år. Avtalet kommer att innebära att Clemondo fortsätter förser sjukvården i Region Halland med produkter från varumärket Liv där även våra växtbaserade Greenium städprodukter numera ingår. I upphandlingen antogs större delen av de produkter Clemondo lade anbud på.

I veckan har även avtal signerats mellan AllOffice och Region Norrbotten där Livprodukter kommer levereras på ett antal positioner. "Clemondo har i tidigare upphandling svarat själva men då regionens krav skärpts avseende leveranstider ser vi ett samarbete med AllOffice som en ypperlig möjlighet att möta regionens önskemål. Tillsammans vinner vi tyngre positioner än tidigare och detta avtal innebär en mångdubbling av tidigare omsättning till regionen om än från en mindre initial nivå", hälsar Annelie Höggren Key Account Manager Hygien på Clemondo.

"Vi är mycket glada att vi fortsätter att vinna positioner i upphandlingar. Både direkt via Regionerna men även tillsammans med våra kunder. Dessa upphandlingar är mindre i volym, men ett viktigt steg för Clemondo i vår hållbarhetsresa med omtanke om människa och miljö. Helt i linje med vår strategi", säger Jesper Svensson, VD på Clemondo.

Helsingborg, 9 december 2022 

Jesper Svensson, VD
Telefon: 070-529 17 22
E-post: [email protected]

Annelie Höggren, KAM
Telefon: 073-143 30 36
Epost: [email protected]

Clemondo Group AB är en nordisk kemteknisk koncern med säte i Helsingborg. Koncernen utvecklar, producerar och marknadsför rengörings och underhållsprodukter för proffs under egna varumärken och under kundernas private labels. Aktien är noterad på NASDAQ First North Growth Market och handlas under kortnamnet CLEM. Erik Penser Bank är Clemondos certified adviser, kontakt [email protected], +46 8 463 83 00. Clemondo Group AB (publ), 556792-0193. För ytterligare information se www.clemondo.se 

Filer för nedladdning

Prenumerera

Håll dig uppdaterad med våra senaste pressmeddelanden och rapporter direkt till din e-post.