Ledning

Jesper Svensson VD

VD sen januari 2019.

Utbildning: Business Administration vid IHM samt Henely Business school London.
Tidigare försäljningschef på Clemondo. Jesper Svensson har tidigare bland annat arbetat som VD för ett av Cavotec-koncernens dotterbolag i mellanöstern med placering i Dubai, samt som marknadsdirektör och VD för utländska bolag inom flygsäkerhetskoncernen ADB Safegate. Jesper är ordförande i sitt eget bolag Mera Tillväxt i Malmö AB samt styrelsemedlem i Garden Invest i Skåne AB.

Aktieinnehav: 2 477 000 aktier. 

Jesper Friis-Jespersen CFO

CFO sen april 2019.

Jesper Friis-Jespersen kommer närmast från rollen som CFO på Dreamwork och har tidigare bland annat varit CFO på Fiskars AB samt controller och it-chef för divisionen Doors i Nobia-koncernen. Jesper Friis-Jespersen är civilekonom.

Aktieinnehav: 1 049 750 aktier. 

Mathias Andersson COO

Anställd sedan mars 2017.

Mathias Andersson började som inköpschef på Clemondo 2017. Han har erfarenhet av ledande befattningar och strategiskt arbete från sina 14 år som inköpare inom den kemtekniska branschen. Mathias har en inköpsutbildning från SILF Competence.

Akiteinnehav: 815 500 aktier. 

Olof Stridh Interim försäljnings- och marknadschef

Interim sedan mars 2024. 

Olof Stridh har sedan 2018 haft olika interimsuppdrag inom Visma och Previa. Olof har i olika ledande befattningar erfarenhet från flera olika branscher som Tech, Företagshälsovård, tandvård, rekrytering samt design & inredning. Master DIHM vid IHM.

Aktieinnehav: 0 Aktier.

Prenumerera

Håll dig uppdaterad med våra senaste pressmeddelanden och rapporter direkt till din e-post.