Ledning

Jesper Svensson VD

VD sen januari 2019.

Utbildning: Business Administration vid IHM samt Henely Business school London.
Tidigare försäljningschef på Clemondo. Jesper Svensson har tidigare bland annat arbetat som VD för ett av Cavotec-koncernens dotterbolag i mellanöstern med placering i Dubai, samt som marknadsdirektör och VD för utländska bolag inom flygsäkerhetskoncernen ADB Safegate. Jesper är ordförande i sitt eget bolag Mera Tillväxt i Malmö AB samt styrelsemedlem i Garden Invest i Skåne AB.

Aktieinnehav: 2 477 000 aktier. 

Jesper Friis-Jespersen CFO

CFO sen april 2019.

Jesper Friis-Jespersen kommer närmast från rollen som CFO på Dreamwork och har tidigare bland annat varit CFO på Fiskars AB samt controller och it-chef för divisionen Doors i Nobia-koncernen. Jesper Friis-Jespersen är civilekonom.

Aktieinnehav: 1 049 750 aktier. 

Mathias Andersson COO

Anställd sedan mars 2017.

Mathias Andersson började som inköpschef på Clemondo 2017. Han har erfarenhet av ledande befattningar och strategiskt arbete från sina 14 år som inköpare inom den kemtekniska branschen. Mathias har en inköpsutbildning från SILF Competence.

Akiteinnehav: 815 500 aktier. 

Veronica Sköld CSO

Anställd sedan 2020.

Utbildning: Bachelors degree i strategisk affärsutveckling med tyngdpunkt i Business Finance och Operations Management från IHM Business School.

Tidigare Nordisk Affärsområdeschef vid Nordic Truckcenter Group. Har sedan tidigare erfarenhet från fordonsbranschen och har arbetat i olika chefsroller och med affärsutveckling hos både generalagent och i den oberoende servicemarknaden.

Aktieinnehav: 3 288 aktier. 

Johannes Efstratiadis Försäljningschef Hygien/Industri

Anställd sedan 2022.

Johannes Efstratiadis har mångårig erfarenhet från grossistledet i branscher som Industri och HoReCa med fokus på försäljning och marknad.

Han har bland annat varit VD och medgrundare av Ikaros Cleantech AB samt VD och delägare i Strömbergs Pgross AB.

Aktieinnehav: 4 040 000. (Nordnet Pension)

Prenumerera

Håll dig uppdaterad med våra senaste pressmeddelanden och rapporter direkt till din e-post.