Toggla navigering
Jesper Svensson VD

Jesper Svensson har tidigare bland annat arbetat som VD för ett av Cavotec-koncernens dotterbolag i mellanöstern med placering i Dubai, samt som marknadsdirektör och VD för utländska bolag inom flygsäkerhetskoncernen ADB Safegate.

Jesper Friis-Jespersen CFO

Jesper Friis-Jespersen kommer närmast från rollen som CFO på Dreamwork och har tidigare bland annat varit CFO på Fiskars AB samt controller och it-chef för divisionen Doors i Nobia-koncernen. Jesper Friis-Jespersen är civilekonom.

Eva Ärlebo Ansvarig Sälj & Marknad

Examen från vårdhögskola samt DIHM i marknadsföring på IHM. Tidigare erfarenhet som försäljningschef inom läkemedelsindustrin samt andra chefsroller i olika branscher.

Mathias Andersson Supplychain Manager

Supplychain Manager sedan 2019. Inköpsutbildning via SILF Competence. Tidigare erfarenhet av ledande befattningar och har 14 års erfarenhet av inköp inom den kemtekniska branschen varav de senaste 7 åren på strategisk nivå.

Liza Nilsson Ansvarig Utveckling, Kvalitet & Miljö

Kvalitets- och miljöchef sedan 2019. 15 års erfarenhet av kvalitets -och miljöarbete i internationellt bolag inom förpackningsbranchen. Tidigare erfarenheter som laboratorieingenjör inom bioteknikföretag.

Pressmeddelanden och rapporter via E-post

© 2019 Clemondo AB