Pressmeddelanden

Ny VD och ny ordförande i Clemondo

Styrelsen i Clemondo Group AB (publ) har utsett Jesper Svensson till ny VD för Clemondo med start den 1 januari 2019. Samtidigt tar Michael Engström, t f VD och styrelseledamot, över posten som styrelseordförande efter Torbjörn Lindgren. Torbjörn Lindgren kvarstår som ledamot i styrelsen.

- Jag har lärt känna Jesper Svensson som en drivande och engagerande ledare, vilket är precis vad Clemondo nu behöver. Jag ser fram emot att få fortsätta att jobba med Jesper, nu i rollen som styrelseordförande. Jag vill också rikta ett stort tack till Torbjörn Lindgren för hans stora engagemang som ordförande för Clemondo. Det har varit en period med tuffa beslut, men vi känner oss trygga i att vi nu har skapat en stabil grund för lönsam tillväxt, säger Michael Engström, tillträdande styrelseordförande i Clemondo Group AB.

Jesper Svensson är i dag försäljningschef på Clemondo. Han har tidigare bland annat arbetat som VD för ett av Cavotec-koncernens dotterbolag i mellanöstern med placering i Dubai, samt som marknadsdirektör och VD för utländska bolag inom flygsäkerhetskoncernen ADB Safegate.

- Michael kan bolaget väl och har gjort ett bra jobb som t f VD. På kort tid har han gjort en översyn av organisationen och förnyat ledningen. Med honom som styrelseordförande får bolaget den kontinuitet det så väl behöver, samtidigt som VD får ett bra stöd och en väl insatt sparringpartner, säger Torbjörn Lindgren, avgående styrelseordförande.

Helsingborg 20 december 2018

För ytterligare information:
Clemondo Group AB (publ)
Michael Engström, tf VD Clemondo, +46 76-374 87 69

Denna information är sådan information som Clemondo Group AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom Michael Engströms försorg, för offentliggörande den 20 december kl. 16.00. Redeye AB är Clemondos certified adviser. Clemondo Group AB (publ), 556792-0193

Clemondo Group AB är en nordiskt verksam kemteknisk koncern med säte i Helsingborg. Koncernen utvecklar, producerar och marknadsför rengörings- och underhållsprodukter för proffs under egna varumärken och under kundernas private labels. Aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm, First North, och handlas under kortnamnet CLEM. Bolagets certified adviser är Redeye AB. För ytterligare information se www.clemondo.se 

Filer för nedladdning

Prenumerera

Håll dig uppdaterad med våra senaste pressmeddelanden och rapporter direkt till din e-post.