Pressmeddelanden

CLEMONDO HAR IDAG INGÅTT LIKVIDITETSGARANTI MED ERIK PENSER BANK

Clemondo har per dags dato ingått avtal med Erik Penser Bank om att tillhandahålla likviditetsgaranti för att underlätta handel i Clemondos aktie.

Likviditetsgarantin erbjuder löpande köp- respektive säljpris i aktien med ett avtalat belopp och en avtalad spread (skillnaden mellan köp- och säljkursen). Det underlättar för investerare att köpa och sälja aktien. En likviditetsgaranti leder till en jämnare prisbild och därmed mindre risk för investeraren.

"En likviditetsgaranti är ett sätt för oss att värna om befintliga och potentiella aktieägare genom att skapa förutsättningar för en ökad handel, helt enkelt att göra aktien mer investeringsbar." säger Jesper Svensson, VD på Clemondo.

Helsingborg,

26 maj 2023

Jesper Svensson, VD
Telefon: 070-529 17 22 
E-post: [email protected] 

Jesper Friis-Jespersen, CFO
Telefon: 076-611 75 41
Epost: [email protected]

Clemondo Group AB är en nordisk kemteknisk koncern med säte i Helsingborg. Koncernen utvecklar, producerar och marknadsför rengörings och underhållsprodukter för proffs under egna varumärken och under kundernas private labels. Aktien är noterad på NASDAQ First North Growth Market och handlas under kortnamnet CLEM. Erik Penser Bank är Clemondos certified adviser. Clemondo Group AB (publ), 556792-0193. För ytterligare information se www.clemondo.se 

Filer för nedladdning

Prenumerera

Håll dig uppdaterad med våra senaste pressmeddelanden och rapporter direkt till din e-post.