Pressmeddelanden

CLEMONDO FÅR TILLDELNINGSBESLUT FRÅN REGION SKÅNE PÅ 32 MSEK VID FULLT NYTTJANDE AV OPTIONER

Clemondo Group AB (publ) har fått ett tilldelningsbeslut från Region Skåne gällande leverans av desinfektions-, hygien- och hudvårdsprodukter från varumärket Liv. Efter tio dagars avtalsspärr har Clemondo möjlighet att teckna ett två-årigt avtal med ett sammanlagt ordervärde som beräknas uppgå till 16 MSEK. Efter avtalsperiodens slut finns möjlighet till förlängning i upp till 2 år.

Clemondo är idag en existerande leverantör under avtal till Region Skåne som är på väg att löpa ut. I stora drag motsvarar tilldelningsbeslutet nuvarande leveranser.

Avtalet kommer innebära att Clemondo förser sjukvården i Region Skåne med löpande leveranser av olika hygienprodukter från varumärket Liv. Efter avtalsperioden som löper i två år finns möjlighet för Region Skåne att förlänga avtalet i upp till 2 år. Avtalets samlade värde bedöms uppgå till 16 MSEK utan nyttjande av optioner, samt 32 MSEK vid fullt nyttjande av optioner. Avtalsspärr råder fram till 17/12. Överklagas inte beslutet har Clemondo därefter rätt att teckna avtal. Avtalet beräknas gälla från 2023-01-01. I upphandlingen antogs större delen av de produkter Clemondo valt att lämna anbud på.

"Vi är mycket glada över detta tilldelningsbeslut då det än en gång visar Clemondos styrka i att erbjuda högkvalitativa produkter till sjukvården. Omtanke är viktigt för oss och därför känns det fantastiskt bra att vi kan bidra till trygghet i vården", säger Jesper Svensson, VD på Clemondo.

Helsingborg, 8 december 2022

Jesper Svensson, VD
Telefon: 070-529 17 22
E-post: [email protected]  

Jesper Friis-Jespersen, CFO
Telefon: 076-611 75 41
Epost: [email protected] 

Denna information är sådan information som Clemondo Group AB (publ) är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom Jesper Svenssons försorg, för offentliggörande den 8 december kl. 08:45 CEST.

Clemondo Group AB är en nordisk kemteknisk koncern med säte i Helsingborg. Koncernen utvecklar, producerar och marknadsför rengörings och underhållsprodukter för proffs under egna varumärken och under kundernas private labels. Aktien är noterad på NASDAQ First North Growth Market och handlas under kortnamnet CLEM. Erik Penser Bank är Clemondos certified adviser, kontakt [email protected], +46 8 463 83 00. Clemondo Group AB (publ), 556792-0193.
För ytterligare information se www.clemondo.se 

Filer för nedladdning

Prenumerera

Håll dig uppdaterad med våra senaste pressmeddelanden och rapporter direkt till din e-post.