Pressmeddelanden

AB DFS tar Greenium ut på de stora haven.

Genom DFS kommer nu även sjöfarten att få ta del av växtbaserade produkter från Clemondos varumärke Greenium. DFS som är en befintlig kund hos Clemondo har själva använt Greenium och här såg man fördelarna med produkterna och bestämde sig därför att erbjuda Greenium även till fartygen.

DFS är Sveriges ledande skeppshandlare som tillhandahåller global leverans, logistik och speditionstjänster till den kommersiella sjöfarten. De är länken mellan land och hav och förser fartyg med allt de behöver. Företaget startades 1950 på den lilla ön Donsö, utanför Göteborg där fiske var ett sätt att leva. Företaget har sedan dess, via sitt huvudkontor i Göteborg utvecklats till ett internationellt företag med ett brett utbud av både produkter och tjänster. På senare år har DFS dessutom skapat GREEN LINK, ett miljöalternativ som avser att skapa de bästa förutsättningarna för deras kunder att göra mer miljömedvetna val.

"Vi är stolta över att vara Sveriges största skeppshandlare. Vår erfarenhet och expertis inom sjöfarten hjälper oss att leverera hållbara lösningar över hela världen. Att vi nu kan erbjuda Greenium till våra kunder känns fantastiskt spännande då dessa produkter är helt unika och ett perfekt komplement till vårt miljöinitiativ," säger Petra Hansson, VD på DFS.

"Vi känner oss trygga med att DFS nu väljer att ta in Greenium i sitt sortiment. Det betyder att vi även kan förse den marina sidan med våra växtbaserade produkter och får äran att vara med och göra skillnad även på fartygssidan," säger Jesper Svensson, VD på Clemondo.

Helsingborg, 18 oktober 2021

Jesper Svensson, VD
Telefon: 070-529 17 22
E-post: jesper.svensson@clemondo.se

Veronica Florén, Key Account Manager
Telefon: 072-983 68 98
Epost: veronica.floren@clemondo.se

Clemondo Group AB är en nordisk kemteknisk koncern med säte i Helsingborg. Koncernen utvecklar, producerar och marknadsför rengörings och underhållsprodukter för proffs under egna varumärken och under kundernas private labels. Aktien är noterad på NASDAQ First North Growth Market och handlas under kortnamnet CLEM. Västra Hamnens Corprate Finance är Clemondos certified adviser, kontakt ca@vhcorp.se, +46 40-200 250. Clemondo Group AB (publ), 556792-0193.

För ytterligare information se www.clemondo.se

Filer för nedladdning
2022-05-13
Regulatorisk

Vid årsstämma i Clemondo Group AB (publ) idag den 13 maj 2022 beslutades följande.

2022-04-29

Clemondo förlänger avtalet med Ikaros Cleantech AB om försäljning av skärvätskor och industriprodukter från varumärket Strovels samt växtbaserade produkter från Greenium. Avtalet beräknas uppgå till ca 4 miljoner på årsbasis.

2022-04-21
Regulatorisk

Clemondo Group AB (publ) publicerade idag årsredovisningen för verksamhetsåret 2021.

2022-04-20
Regulatorisk

Clemondo Group AB (publ) meddelar idag att bolaget byter Certified Adviser.

2022-04-05
Regulatorisk

Aktieägarna i Clemondo Group AB (publ) kallas härmed till årsstämma fredagen den 13 maj 2022 kl. 15.00 på Makadamgatan 16 i Helsingborg. Rösträttsregistrering börjar kl. 14.30. Med anledning av coronaviruset kommer årsstämman hållas så kort som möjligt och någon servering kommer inte förekomma.

2022-03-24

PNK & BLU är ett unikt samarbete mellan Bröstcancerförbundet, Prostatacancerförbundet, PINK & BLUE och Clemondo. Detta innebär att Clemondos produkter blir tillgängliga för konsumenter samtidigt som vi bidrar till cancerforskningen. Detta är en Joint Venture satsning tillsammans med PNK & BLU.

2022-03-04

Med omtanke om miljön kan vi nu tillsammans med Autodude erbjuda konsumenter i hela Norden att enkelt beställa växtbaserade fordonsprodukter.

2022-02-21

Clemondo Group AB (publ) har idag tecknat ett två-årigt avtal med Region Kalmar gällande leverans av desinfektioner och hygienprodukter från varumärket Liv. Avtalet träder i kraft den 1 mars 2022. Efter avtalsperiodens slut finns möjlighet till förlängning i två omgångar, maximalt ytterligare 1 + 1 år.

2022-02-17
Regulatorisk
1
2
...
24
>>

Pressmeddelanden och rapporter via E-post